Prezentacija Programa POS-a u Gradu Osijeku

17. prosinca 2020.

U svrhu informiranja zainteresirane javnosti za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje u Gradu Osijeku, u nastavku se nalazi prezentacija Programa društveno poticane stanogradnje s najosnovnijim posebnostima samog Programa POS-a te informativnom 3D vizualizacijom višestambene građevine koja se planira graditi kao i informativnom kalkulacijom kredita.

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stana radi utvrđivanje Liste reda prvenstva otvoren je do 31.12.2020. godine, a sve potrebne informacije i obrasci nalaze se na:https://apn.hr/izgradnja-stanova/pos-osijek-javni-poziv-za-prikupljanje-zahtjeva-za-kupnju-stanova-iz-programa-drustveno-poticane-stanogradnje-pos-na-podrucju-grada-osijeka-radi-utvrdivanja-liste-reda-prvenstva

*Napomena: Ukoliko poveznica ne radi, molimo koristiti opciju odabira desnim klikom te naredbu “otvori u novoj kartici ili prozoru”, ili izravno “zalijepiti” poveznicu u internetski preglednik.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća, svi zainteresirani mogu postaviti upit Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama putem maila: stanogradnja@apn.hr ili telefonom: 01/6331-611.