POS-Karlovac KONAČNA LISTA REDA PRVENSTVA

9. svibnja 2023.

Stanovi po Programu društveno poticane stanogradnje u Karlovcu bit će građeni na Dubovcu, u Ulici Herte Turza. Veličina stana koji podnositelj zahtjeva može kupiti, ovisi o broju članova obiteljskog domaćinstva i može biti od 44 m² (za jednu osobu) do 94 m² (za šest i više osoba).

Karlovčani, ali i ostali stanovnici Hrvatske, zainteresirani za kupnju POS-ovih stanova u Karlovcu, mogu podnijeti zahtjev do 12. veljače 2023. godine.
Do tada je, naime, rok za podnošenje zahtjeva za kupnju stanova koji će po Programu društveno poticane stanogradnje u Karlovcu biti na Dubovcu, u Ulici Herte Turza. Veličina stana koji podnositelj zahtjeva može kupiti, ovisit će o broju članova obiteljskog domaćinstva i može biti od 44 m² (za jednu osobu) do 94 m² (za šest i više osoba).
Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Karlovca radi utvrđivanja Liste reda prvenstva objavljen je 21. prosinca ove godine i ostaje otvoren do 12. veljače iduće godine.
Do tada zainteresirani građani mogu podnijeti zahtjeve za kupnju stana, popraćene potrebnom dokumentacijom.
Nakon toga slijedi bodovanje i uvrštavanje na Listu reda prvenstva, čiji će prijedlog biti objavljen na oglasnoj ploči i na web stranici Grada.
Konačna lista, koja potom bude utvrđena, vrijedit će tri godine, s mogućnošću produljenja, a APN će stanove prodavati u skladu s tom listom. prvenstva.
Javni poziv, zajedno s potrebnim obrascima, objavljen je na web stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr, a sve dodatne informacije i pojašnjenja moguće je dobiti na telefon 047/628 184.

Dokumentacija je dostupna na sljedećoj poveznici

DOKUMENTACIJA