Završna konferencija projekta Fosterreg

28. travnja 2017.

Nakon gotovo dvije godine suradnje između deset partnera iz četiri zemlje, FosterREG projekt bliži se kraju. Projekt financiran iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije Horizon 2020, koji je počeo u lipnju 2015. godine, završava 31. svibnja 2017. godine.

FosterREG ima za cilj poboljšati kapacitete upravnih tijela na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini za bolje planiranje, financiranje i provedbu projekata integrirane urbane obnove za održivo korištenje energije. Cilj se postiže, između ostalog, kroz angažiranje javnih dionika u aktivnostima jačanja kapaciteta (treninzima) na nacionalnoj i europskoj razini.

FosterREG tim sa zadovoljstvom objavljuje da će se 11. svibnja 2017. godine u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske, održati završna konferencija projekta, u sklopu Zagrebačkog energetskog tjedna.

Radionica i ručak su besplatni za sve sudionike.

Na završnoj konferenciji predstavit će se rezultati FosteREG-a iz zemalja sudionica, kao i utjecaj trening aktivnosti održanih u sklopu projekta irom EU. Prisutnoj publici bit će ponuđene lekcije i materijali za buduću upotrebu pri planiranju, financiranju i provedbi projekata integrirane urbane obnove.

Na konferenciji će prezentacije održati brojni predavači: od predstavnika nacionalnih klastera, predstavnika Energy cities inicijative, brojnih europskih udruga uključenih u projekte energetske učinkovitosti i urbane obnove do predstavnika nacionalnih vlasti.

Prijave za zavrnu konferenciju su otvorene!

Ukoliko imate problema s online prijavom, registraciju za radionicu možete isto tako izvršiti slanjem maila na iva@sdewes.Org

Mjesto: hotel iNternational, miramarska 24, 10000 zagreb, hrvatska
www.Hotel-international.Hr/homepage