Stanovi u izgradnji

Sveti Filip i Jakov

POLAGANJEM KAMENA TEMELJCA U SV. FILIP I JAKOVU JE OBILJEŽEN POČETAK GRADNJE ČETIRI ZGRADE S 24 POS-OVA STANA KOJI SE GRADU PO MODELU DRUŠTVENO POTICANE STANOGRADNJE, S CILJEM DA SE GRAĐANIMA OMOGUĆI

Neto korisna površina građevine je NKP =425,13 m2.

Građevina je smještena na k.č. 1229/34, k.o. Sveti Filip i Jakov, te će imati šest stambenih jedinica (2 stana po etaži i spremišta stanara u podrumu), ukupna katnost građevine je Po+Pr+2. Predviđeno je 1 PM po stambenoj jedinici, ukupno 6 PM. Jedno PM predviđeno je za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti

Radovi izvedeni u studenom 2022. godine:

  • Izvedeno: gipskartonski radovi, hidroizolacija krova sa svim slojevima, izvedene su sve instalacije II faza – vodovod i kanalizacija, elektroinstalacije, strojarske instalacije, cementi estrih na podovima, ugrađena podkonstrukcija ulaznih vrata, ugrađena sva vanjska stolarija, ugrađeni izlazi na krov, izvedena sva hidroizolacija kupaonica i balkona, izvodi se ETICS fasada u svim slojevima, izrađuju se limarski opšavi u radionici, ugrađene prozorske klupčice, postava keramičkih pločica u tri kupaonice, dva wc-a, hodnik, te kuhinje, brušenje AB zidova i stropova, te fini zidarski radovi. Potporni zidovi okoliša izvedeni kompletno, izvodi se nasipavanje oko objekta.

 

Građevina 2 – G2

Neto korisna površina građevinje je NKP =435,58 m2.

Građevina je smještena na k.č. 1229/35, k.o. Sveti Filip i Jakov, te će imati šest stambenih jedinica (2 stana po etaži i spremišta stanara u podrumu ), visine Po+Pr+2. Predviđeno je 1 PM po stambenoj jedinici, ukupno 6 PM. Jedno PM predviđeno je za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti

Radovi izvedeni u studenom 2022. godine:

  • Izvedeno: gipskartonski radovi, hidroizolacija krova sa svim slojevima 90%, izvedene su sve instalacije II faza – vodovod i kanalizacija, elektroinstalacije, strojarske instalacije, ugrađena podkonstrukcija ulaznih vrata, ugrađeni izlazi na krov, ugrađena sva vanjska stolarija, montirana skela, počinje izvođenje ETICS fasade, izveden cementni estrih na svim podovima, izvedene podne i zidne hidroizolacije. Potporni zidovi okoliša izvedeni kompletno, izvodi se nasipavanje oko objekta.

 

 

 

Građevina 3 – G3

SVEUKUPNi NKP građevine  je  384,79 m2.

Građevina je smještena na k.č. 1229/59, k.o. Sveti Filip i Jakov, te će imati šest stambenih jedinica ( 2 stana po etaži i spremišta stanara u podrumu), visine Po+Pr+2. Predviđeno je 1 PM po stambenoj jedinici, ukupno 6 PM. Jedno PM predviđeno je za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

Radovi izvedeni u studenom 2022. godine:

  • Izvedena sva podna i zidna keramika u stanovima, keramika na stepenicama i podestima. Izvedena druga ruka boje na svim zidovima i stropovima, postavljen parket, postavljene parket lajsne, ugrađena sobna vrata, montirana sva sanitarna oprema, te prekidači, utičnice, klima, grijalice, portofoni, ventilatori, postavljena stubišna ograda, stepenice za izlaz na krov, ograde u spremištima završene, izveden završni sloj fasade kompletno cijela zgrada, postavljena sva opšavna limarija te nosači za rukohvat i lamele. Izvode se potporni zidovi okoliša.

 

 

 

 

GRAĐEVINA 4 – G4

SVEUKUPNA  NETO KORISNA POVRŠINA = 384,79 m2.

Građevina je smještena na k.č. 1229/60, k.o. Sveti Filip i Jakov, te će imati šest stambenih jedinica ( 2 stana po etaži i spremišta stanara u podrumu), visine Po+Pr+2. Predviđeno je 1 PM po stambenoj jedinici, ukupno 6 PM. Jedno PM predviđeno je za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.

 

Radovi izvedeni u studenom 2022. godine:

  • Izvedena sva podna i zidna keramika u stanovima, keramika na stepenicama i podestima. Izvedena druga ruka boje na svim zidovima i stropovima, postavljen parket, , postavljene parket lajsne, ugrađena sobna vrata, montirana sva sanitarna oprema 80%, te prekidači, utičnice, klima, grijalice, portofoni, ventilatori, postavljena stubišna ograda, stepenice za izlaz na krov, ograde u spremištima završene, priprema za završni sloj fasade kompletno cijela zgrada, postavljena sva opšavna limarija te nosači za rukohvat i lamele. Izvode se potporni zidovi okoliša.

 

 

FINANCIJSKO PRAĆENJE:

Iznos izvedenih radova u studenom 2022. godine iznosi 333.116,00 kn bez PDV-a, što je 2,56 % od ukupnog ugovorenog iznosa.

Kumulativna vrijednost svi izvršenih radova do sada iznosi 10.271.854,63 kn bez PDV-a, što je  79,16 % od ukupnog ugovorenog iznosa.

 

U Zagrebu, 30.11.2022.