Obavijest kandidatima na listi reda prvenstva za kupnju stanova iz programa POS-a na području grada Splita o odabiru stanova – lokacija Kila 1

6. lipnja 2017.

Pozivaju se kandidati s liste reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa POS-a na području Grada Splita koji nisu kupili stan te se nalaze na listi čekanja za kupnju stana, da se odazovu odabiru stanova iz Programa POS-a u Splitu – Lokacija Kila 1

Odabir stanova održavati će se u prostorijama svečanog salona Športskog centra Gripe, na adresi Osječka 11, Grad Split dana 13. lipnja 2017. prema rasporedu u tablici:

Posebno napominjemo da za kupnju stana uz obročnu otplatu, na odabiru stana predočite potvrdu o kreditnoj sposobnosti jedne od 6 poslovnih banaka (Erste&Steiermarkische bank, Hrvatska poštanska banka, OTP banka, Privredna banka, Societe Generale-Splitska banka ili Zagrebačka banka).

Ovim putem ističemo da će se u ovom krugu odabira stanova, kandidatima s liste reda prvenstva koji su na čekanju, a nisu odabrali/kupili stan, biti ponuđeni neprodani stanovi koji će isti moći odabrati bez obzira na kriterij pripadajuće površine stana u odnosu na broj članova obiteljskog domaćinstva.

Odnosno svi kandidati, po redoslijedu liste reda prvenstva za kupnju stanova na lokaciji POS Split – Kila 1 biraju sve ponuđene stanove.

Ponuda svih slobodnih/neprodanih stanova na lokaciji POS Split – Kila 1 objaviti će se do početka odabira stanova na našoj internetskoj stranici www.apn.hr, te će se u skladu s odabirom stanova, ažurirati lista slobodnih stanova na lokaciji gdje će se održavati odabir te na našoj internetskoj stranici.

Ukoliko ponuda slobodnih stanova ne odgovara potrebama pojednih kandidata ili budu odabrani svi stanovi do rednog broja na listi kada su pozivani, isti i dalje ostaju na listi reda prvenstva.

Za sve eventualne upite možete nas kontaktirati putem elektroničke pošte na adresustanogradnja@apn.hr, ili Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama, Savska cesta 41/6, 10000 Zagreb ili putem tel. 01/6331-611.

Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.

S poštovanjem,

APN